mutsuzanne__ Ben buraya yeni transfer olduğum zaman annelerin gün odası nedir bilmiyordum ilk açtığım post dedikodu yapmayı bırakın burası çocuk sağlık uygulaması falan eee tabi haliyle linçler havada uçuştu sanane isteyen istediği postu açabilir tarzında 😂
Beyninizikullanmakucretsizdir mutsuzanne__ ilk açtığım post dedikodu yapmayı bırakın burası çocuk sağlık uygulaması falan Bunu diyip aynısını sende yaptın 🤭😃
NaimeYilmaz Kaynanasevmem Tinkiminkikukili calikusuu bencorapkadiniyim Uffsananebeslk Beyninizikullanmakucretsizdir Ayfa1608 biroglanannesii1 Cennetkokulum___ Kaynanasevmem Hesaplarınız askıya alındı..
mutsuzanne__ Uffsananebeslk Burda isteyen istediği postu açabilir canları istiyorsa bakmasınlar posta ben neşe verir güleriz diye açıyorum ama bazıların zoruna gitmiş neden bilmiyorum 🤣
Beyninizikullanmakucretsizdir mutsuzanne__ Ben buraya yeni transfer olduğum zaman Hangi takımdan transfer oldun kız 😃
mutsuzanne__ Beyninizikullanmakucretsizdir happy mom güzel bi kulüptü ama oraya bi daha asla geri dönmek istemem 😄