Zlhaanne 2 gecedir hastanede sabahladik düşmeyen ateşimiz var bugün çok iyiydi az önce yine 38.6 oldu fitil verdim dolven verdim düşmüyor düşmüyor lütfen yardım edin inatçı ateşi ne düşürür
Kk41 Zlhaanne kan tahlili verdiniz mi enfeksiyon olabilir. 5 gün düşmemişti enfeksiyon vardı kanında oğlumun antibotik ile düştü
visneli_turtam Zlhaanne geçmiş olsun en etkili fitil,ama bebeğiniz kaç aylık, doktora danışarak verin,birde ılık suda oturtun, leğene yada küvetine doldurun 10 dk falan otursun
Zlhaanne Kk41 antibiyotik kullanıyoruz 3 gündür ama yok banamisin demiyor yüzü şiş uyandik lenf bezi iltihabı olmuş
Tomris-Hatun Doktor dusurur. Inatciysa enfeksiyon var demekki enfeksiyon yok olmadan nasil dussun atesi . Soguk kompres deneyin ve doktota gidin lutfen
Zlhaanne Tomris-Hatun gittim tabiki evde duramam zaten 2 gecedir hastanede düşürdük bugün yine başladı 3 gün öncede yüzü şiş uyandı lenf bezi iltihabı olmuş hemen antibiyotik başladık ama hala atesli anlamadım ben
Zlhaanne Niloya_ yüzü şiş uyandik lenf bezi iltihabı olmuş dedi kabakulagada benziyor dedi antibiyotik başladık 3 gün oldu ama hala atesli
Zlhaanne visneli_turtam 13 aylık doktor fitil verdi zaten taktım 2 dk sonra kaka yaptı çıkarttı o bile düşürmedi ya
Roza28 Bizim boğaz enfeksiyonundan dolayı bir hafta sürmüştü. Gece gündüz nöbet tuttuk. Çok yordu kuzumu. Geçecek birkaç güne inşallah
Zlhaanne Roza28 amin amin inşallah ya pazar günü yola cikicaz bide inşallah iyi olur ne yaptıysam düşmüyor
Zera Oglum bogaz enfeksiyonu oldugunda antibiyotik 4. Gun ise yaramaya baslamisti, atesi surekli cikiyordu. 1-2 gune etki eder insallah yavrunuza da.
Zlhaanne Zera inşallah ya çok korkuyorum bu ateşten şimdi ayak altına vazelin ve limon sürdüm ıslak çorap giydirdim bilmiyorum düşürür mu
Zera Zlhaanne Limon genelde atesi dusurur ayak altina surulunce ama dikkat edin uzun sure bekletmeyin corabi ki limonun asidi yakmasin.