Pinaroruc Kızlar merhaba aklıma takılan ve devamlı karşıma çıkan bir konuyu danışmak istedim sizlere erkek çocuklarına fazla tavuk yedirmek iyi değil erkeklik hormonlarına zarar veriyor gibi söylentilerle çok karşılaşıyorum ve benim oğlum tavuğu çok seviyor bilgisi olan varmı acaba
Uffsananebeslk Pinaroruc normalde de kimse yememeli diye biliyorum hele bebeklere tavuk hic verilmemeli diyorlar. Ama köy tavugunu bilemem tabi
Wanderlust Pinaroruc tavuk artik tavuk degil ki yedigi yemden tutun yetistigi ortama kadar bircok farkli ve gereksiz hormona maruz kaliyor evet organik bilindik bir yerden koyden vs alinmiyorsa sadece erkek cocuk degil bizler dahi yemesek daha iyi
Anr5155 Pinaroruc erkeklerde östrojen fazlalığına bağlı göğüs büyümesi kız çocuklarda erken ergenliğe sebep olabiliyor ama cinsel tercih konusunda bir şey duymadım
Lululi ZeynepOzcan doğru diyor doktorlar söylüyor bunu market tavukları hormonlsrk etkiliyor hatta göğüsleri büyütüyor hemen bu yüzden organik köy tavuğu verilmeli
Veragillerden Bunun erkek çocuk kız çocukla alakası yok. Şimdiki market tavukları köy tavukları gibi olmadığı için bebeklerde, çocuklarda erken ergenliği, hormonal bozukluğa sebep olabiliyor aşırı tüketimde. Muhtemelen bunu duymuşsunuzdur.
jap Veragillerden hayır erkek çocuklarda cinsel karmaşaya sebebiyet veriyor gibi bi tez var. Anladınız konuyu işte. Bunu savunan doktorlar uzmanlar da var
Veragillerden jap Hımm, anladım. Kızlarda da erken göğüs belirginleşmesi, erken adet gibi hormonel bozukluğu yapabiliyor. Demek ki hormonlarla alakalı.
Elademir Doktorun biri bana da ev tavuğu dışında market tavuğunu elinden geldikçe yedirme demişti erken ergenliğe filan sebep oluyormuş öyle dedi. Bu arada oğlum var .
Biribiri Pinaroruc bu konu sacma geldi ama okurken soyle bisey farkettim ben ve cevremde belki 5 6 kisi hamileydik yengem kardesim 2 arkadasim kuzenim vs kiz cocuklari olan baska seylerden ama oglu olcaklar tavuktan tiksinmisti hele ben vejetryan olmak uzreydim tavuklu herseyden uzak durdum
Kdkdkkdk Benim doktorum hamileyken bile hep et balık tüket dedi tavuğu artık hiç kimse önermiyor bencede market tavuğu kesinlikle yenmemeli