enes123 Herşeye zam gelmiş ya resmen bir şişe su 6 lira olmuş a101 hayat su çok şaşırdım dış macununa 9 lira zam gelmiş peynire herşeye Allah’ım bu ekonomik krizde insan nasıl yaşar 🙄🤲😢
Esomi enes123 konut fiyatları en çok artan ülke Türkiye imiş. Bir sene de yüzde 132 zam yapılmış. Bana da en çok bu koyuyor. Çift maaş ile bir ev alamadık🙁
lceLady enes123 keşke hersey zamlar ile kalsa. Ulke elden gitti gidiyor. Hersey araplara satilmaya baslandi.
minikoglummmmm enes123 bugün iki kutu mama aldık 800 tl çok şükür durumumuz iyi durumu olamayan nasıl alıyor düşünemiyorum
enes123 Veragillerden ya sorma vala bir küçük karaker alicaktim çocuğuma bir baktım 8 lira ya ne bu ekmek fiyatı ile yarışıyor
Beyninizikullanmakucretsizdir Tombikdonerartikcokpahali sen yanlış biliyorsun, Türkiye Dünyadaki en yaşanılabilir ülke hiç ölür mü 😌
Ays1 Beyninizikullanmakucretsizdir evet biz seçtik pişman mıyım evet pişmanım gene olsa verir mıydım evet gene verirdim 😂ama aslında çoğu kişi sevdiği için değil mecbur bırakıldı neden?başka kimse yoktu diğerlerine göre bu bir tık daha iyiydi kimse savunmaya geçmesin lütfen şu kişi diye o kişi de iki kelimeyi bir araya getiremiyordu 😂her seferinde ciddi ciddi onu dinleyip ona vermeyi düşünürken bir laf ediyordu gülme tutuyordu vazgeçiyordum belki de hiç konuşmasaydi ona verirlerdi o kazanırdı 😂
Esomi enes123 Haklısınız. İnsan bi mal sahibi olmak istiyor. O kadar okuduk çalışıyoruz. Çocuklarımıza bıracak bir şeyimiz olsaydı iyi olurdu. Malum ülkenin hali her geçen gün kötüye gidiyor 😏
Nisaomer Beyninizikullanmakucretsizdir ay pazar demeyin bana valla dün Çıldırcaktim resmen bir kıvırcık 25tl olur mu ya artık nereden kisacagimizida bilemedik
lceLady enes123 kocaeli derince limani patlatildi bence buda kasitli. Kuru gida uretimi olmayacak. Aycicekler zaten kurudu. Bugun dağdan su alan tanıdıgimiz artik su akmadigini soyledi.. yakinda su kitligimizda başlayacak demektir