Tatlican Evet kizlar tepsi modern ama dantel klasik olmamış dedim kardesimde tepside varak klasik dedi bende bu varak degil gold modern dedim .sonrada acaba gereksiz bilmislikmi yaptim diye şuphede kaldm😄😄
Bebisss03 Tatlican yani bence de tepsi de klasik üzerinde ki dantelle birlikte retro bi görünüm olmuş ikisi birlikte ☺️
Poly-ana Tatlican Bana göre bu tepsi dantelsizde modern değil dantelle hiç değil. Klasikmiş retro olmuş
Fasulye12 Söz tepsisi gibi anlayıp ona göre yazmıştım ama değilmiş . Yorum silinmiyormuş da artık 😂 yazmış bulundum
Tatlican Lalinn Zevksiz demiyelimde herkes farklı sekillerde beğenebilir kimsenn zevki birbirine tutmaz
yagmurkokusu_ Tatlican danteli hiç sevmem tepsiyi de öldürmüş yoksa tepsi çok güzel yan tutmaları bile bu modelin gümüş ve dantelsizi varsa link alırım.
Zehra_1234 Tatlican ya bende bugün Instagram da gördüm bunu tesadüf 😊ama cok hoşuma gitti sadece gereksiz pahalı 650tl
Tatlican Zehra_1234 Kardesimde instegramadan atmis bana😄650mii 100 verip tepsiyi alirim dantekide uzerine kayarim daha iyi😄😄