Casmayn Kızlar merhaba.Bebeğim 17 günlük meme ve mama beraber gidiyoruz sütüm yeterli gelmiyor doktor mama vermemi söyledi. Mama ve meme birlikte verenler nasıl yapıyorsunuz ne sıklıkla ne ölçüde mama veriyorsunuz önce hangisini veriyorsunuz günde kaç defa vs
TugceAsil Casmayn ben önce meme veriyorum emiyor eğer hala huysuzluk yapıyorsa emme durumuna göre kendin anlarsın sütün ne kdar geldiğini duruma göre 60 cc yapıyorum. Benim bebeğim 3 aylık ilk zamanlar doktor 60 cc her öğünde alması gerekiyor demişti bu bahsettiğim ilk doğduğunda günde 8 öğün ortalama 60 cc almalı demişti doktora kalsa her seferinde sütümü sağıp biberonla verip kalan cc kadar mama yapmam yönündeydi ama ben öyle yapmadım. Direkt emzirdim durumuna göre örnek veriyorum ağlıyor huzursuzluk yapıyor veya uyumuyorsa mama veriyordum ..
kuzucuks Süt artması için doğumdan sonraki ilk bir buçuk ay çok önemli dediler, ne yapıp ne edip sutunuzun artması için ya bebeğinizi memede olabildiğince çok tutun ya da sagim yapin,
Casmayn kuzucuks uzun uzun duruyor memede en sonunda uyuyakalıyor bitiriyor sütü belki az geldiği için bitiyor bilmiyorum
Asya_2023 Bizimde öyle önce meme veriyorum memeyi bıraktığı an mamayı veriyorum memeyı de unutmasın diye zaten bı kerede hepsını içmedikleri için onu siz ayarlayıp devamlı memeyle beraber verebilirsiniz