Buradem16 Yarın tatile çıkicaz kızım regl oldu orkid gece külodu var onunla havuza girse olurmu varmi yada önerileriniz …daha yeni olduğu için düzen de yok ona göre de ayarlayamadik tatili disardayim hemen alicam bişey bekliyorum kızlar
Sevilay-Keles Buradem16 Havuz biraz sıkıntı orkid gece kilodunun tutacağını düşünmüyorum ben çocuk olmasa tampon derdim ama öyle bir imkanda yok maalesef ki pek yapılacak bir şey yok ama deniz seçeneğide mevcutsa otelinizde denizde gece kilodu işe yarayabilir ama yarasa bile regliyken alt taraf açık olduğu için denize havuza girmek enfeksiyona sebep verir
CennetKapim Buradem16 Kesin bir şey söylemek doğru olmaz. Bazılarında kesiliyor, bende kesilmiyor. Bi etkisi olmuyor. Yani bu durumda havuza denize girmemesi daha doğru. Enfeksiyon ihtimali de var çünkü.
OptimusPrime Buradem16 En büyük boy bebek bezi alın başka bişey gelmedi aklıma şu mayo bezlerden. Gireceği zaman kullansın 🤷🏼♀️
ezgicenk Buradem16 havuza girmesin ama 2.günden sonra denize girse sıkıntı olmaz, mavi bayraksa deniz tabi.
Kucukadaminannesiii Buradem16 balayında başıma gelmişti koştur koştur eczaneye gidip ilaç almıştım hemen kesilmişti kullanmak isterseniz eczacıya sorun ilaç veriyor onlar
3cocukluananingunlugu Buradem16 13yaşında daha düzeni oturmamış hormonları düzene girmeye çalışıyor lütfen ilaç kullanmayın mayo bez denizde işe yarayabilir belki ama yapacak bişey yok. Eylülde tatile gitcem doğum yapalı regl olmadım o güne denk gelirse bende üzülürüm ama hormonlarımın ayarlarıyla da oynamak istemem.
Benibenibihterini Buradem16 kilosuna uygun mayo bez bulabilirseniz girebilir herhalde. Ama havuz onermem enfeksiyon riski var
SedanurK69 Buradem16 pardon da pedle havuza mı girilir ya diğer insanların sağlığını hiç mi düşünmüyorsunuz. İnşallah bunu yapan yoktur. Adet kabı kullanabilirsiniz…
elmaliturtam Geçen instagramda karşıma çıktı peddon diye mayo imiş afet dönemleri için bir bakın isterseniz
2cocukluanne222 Buradem16 enfeksiyon riski çok yüksek maalesef girmese daha faydalı daha çocuk sonucta