Beyzaaaaaaa Ek gıdaya baslayacagıımm 6 ay boyunca ne yedirmeyelim hiç bilmiyorum sırasıyla bilgi verebilcek olan varmı
Beyzaaaaaaa Beyzaaaaaaa 6 ay dediğim 6. Ay 1 ay boyunca sadece tadım olarak mı ilerleyecegim ve tek ögün mü
Mrv_cnl Beyzaaaaaaa 3 gün kuralına uygun bir şekilde yoğurt kabak havuç patates sonra mixlelip devam edin
Senem_sygl01 Beyzaaaaaaa 6 aylıkta tadım olarak geçti 7 ayda 1 öğün 8 ayda 2 öğün 9 ayda 1 ara öğün 2 ana öğün 1 yaşında 3 ana 2 ara öyle yaptım
Ksmet42 Yok canım mesala bugün Yoğurt verdim 3 gün hiç bişey vermedim alerji yapıcak mı yapmıcak mı onu görmek için 3 gün sonra havuç o şekilde yani ne verirsen 3 gün beklemen lazım bebegin alerjisinin olup olmadığını ögrenebilmen için
Beyzaaaaaaa Ksmet42 yoğurdu nasıl mayaladımız ve hangi sütle pastörize sütler cpk pahalı malum durumlar kötü hayat pahalı
Smgaydn Ksmet42 merhaba burada yanlış bir bilgi olmuş 3 gün kuralı 3 gün aynı şeyi yedirmekle oluyor yedirip 3 gün ara vermiyoruz bilginiz olsun :)
Leylimleyy16 Ksmet42 3 gün kuralı bu şekilde olmuyor yanlış olmuş🙈 Örneğin; 3 gün boyunca sadece havuç veriyorsunuz alerjisi yoksa yeni bir besin ekleyip onu da 3 gün boyunca devam ettiriyorsunuz. Her yeni besin 3 gün deneniyor.
Beyzaaaaaaa Mrv_cnl yogurt evde hep olması mı gerekiyor ilerleyen zamanda yoksa yaptıkca mi bulunduruyorsunuz
Beyzaaaaaaa Ksmet42 bir de mesela her gün yovurt olması sart ni evde yoksa aldıgınız zaman mı yapıyorsunuz