060623 Merhabalar 2 ay aşısı ve rota virüs aşısı oldu kızım şuan ateşi yok ama her ihtimale karşı ateş düşürücü (calpol) aldık günde ne kadar kullanılıyor bilginiz var mı
Araymom 060623 Rota aşısı ateş yapmaz diye biliyorum ben ama diğer aşılarda ben yarım ölçek veriyorum mor olan calpolden
Edaltundag 060623 bize verdirmediler ağrı kesici herhangi bir ilaç aşının etkisini azaltıyor dediler hiç ilaç kullanmadık biz zaten rota yan etkisi yokmuş
Sumemre 060623 bizde bugün vurulduk aşılarımızı baya huysuzlandı oğlum şimdi az bı calpol verdim rota virüs aşısını doktorumuz önermesi bize
060623 Sumemre normalde bende vurdurmam diye düşünüyordum ama geçen sene yiğenim rota virüs oldu 1 hafta hastane ve yoğun bakım da yattı o yüzden endişe ettim riske atmak istemedim
Sumemre 060623 doktorumuz vuralan hastalarin da ağır geçirdiğini söyledi gerçi bana kalsa diğer asilarida vurmicaktim çünkü aşıdan sonra rahatsızlanan baya çocuk var araştırmak lazım
HuysuzKelebek Çay kaşığı ile verilmesini öneriyor doktor genelde 6 saat arayla ateş ve huzursuzluk başlarsa