egee_momm Allahımmm tek kelime ile tükenmiş bulunmaktayım😫 Meme reddi sürekli bi mızmızlanma çığlık çığlığa ağlama asla uyumak yok sürekli kucağım da duracak ay valla yoruldum şu sıcakta bütünleştik resmen ne zamana kadar böyle gidecek bu ya 😫 sizde durumlar ne nasıl gidiyor 4. Ay🫠
Ayfa1608 egee_momm 3 ay 27 günlüğüz. Akşam 8.30-9 oldu mu başlıyor uykuya direniş. Suya sokuyorum bi serinletiyorum 1 saat sallıyorum 11 gibi anca uyuyor 🥴
-AlyaMom egee_momm evveettt kafama huni takmış bi şekilde posta giriş yaptım 😂 gece uykularını tam anlamıyla unuttuk yarım saatte bir ağlayarak kalkıyoruz emziği alıyoruz ve söylene söylene bi daha uyuyoruz her yarım saatte bir döngü devam ediyor 6:30 tam uyanma 😂gündüz uykularımız çok şükür iyi 🥲 2 saat arayla 1-1:30 saat uyuyoruz ama gece tam bir felaket 😂
annesininkuzusu__ Benim kızım 3 ay 11 günlük gündüzleri beni mahvediyo sürekli ağlıyo napiyosam yok susmuyo durmuyo gönlü olmuyo uyumuyo hep bı mız mızlık artık gücüm bnmde yok gece sürekli uyanyo😔😔
egee_momm annesininkuzusu__ ben bi türlü mutlu edemiyorum ya sorun bende mi acaba diyorum ama yok bütün işi gücü bırakıp akşama kadar onunla ilgileniyorum ama sürekli ağlama modunda
Genel Aynı durumları yaşıyoruz sürekli bi ağlama mızmız emmek istemiyor kusması da arttı bittik durumdayız :(
egee_momm Genel ay kusmayı yazmamışım belki ilk doğduğunda bu kadar kusmuyordu olduğu gibi çıkarıyor herşeyi 😫
Eczesra1 Aynı durumdayız. Emmek istemiyor, memede ağlıyor, sürekli mızmız mutsuz. Kucakta dolaşmak istiyor. Uykuya direniyor 🥹 Allah yardımcımız olsun
Ayfa1608 egee_momm aynen benimde öyle gece uyuyor şükür 6 gibi uyanıyor karnını doyurup bezini değiştirip uyutuyorum 9-9.30 gibi kalkıyor ama gündüz uykumuz çok az direniyor uyumuyor iyice sıkışınca uyuyor em fazla yarım saat o da 2 uykuya falan giriyor
egee_momm -AlyaMom aşkım seninki de gündüz uyuyor gece uyumuyormuş benimde tam tersi ama hiç uyumuyor gündüz ya bünyesi nasıl dayanıyor bilmiyorum
Naz-1204 Ayfa1608 siz resmen benim bebeği anlatmissiniz emmek istemiyo gündüzleri sürekli mız mız kucsk istiyo
Berraa_54 egee_momm benimki şuan çok iyi gidiyor şükür uyuması var yemesi içmesi gelişimi tam şu aralar sadece dişi çıkacak galiba kaşıntı oluyor onu da bir şekil hallediyoruz