Benherseydenoncebiranneyim Beyaz koltuk ya da krem rengi aşırı hoşuma gidiyor ama bebekli evde çabuk kirlenir mi? Bir de kedi de var bizde. Kullanan rahat ediyorum diyen var mı? Önerir misiniz?
tineanigra Benherseydenoncebiranneyim leke tutmayan kolay temizlenebilir kumaş olursa olabilir. Ama yine de ben cesaret edemezdim şahsen koltuklarım koyu ve silinebilir olmasına rağmen ben bi yeri siliyorum arkamdan başka yeri kirletiyorlar 😂
Tatlican Benherseydenoncebiranneyim Acik renk cocuklu olup günluk oturulan yerde zor benim kızım hic leke yapmıyor ama yinede tarçın rengi aldim örtü koymuyorum cok rahatim
Deletedmom_116 Açık gri kullanıyorum. Tay tüyü kumaş olduğu için çok kolay siliniyor. Geçen komşunun çocuğu çikolatalı soğuk kahve döktü, suyla ıslattığım düz bezle sildim hicbisey kalmadı sankyeler içinde. Kadın boşuna mahçup oldu panikledi.😅
Beraninannesii Benherseydenoncebiranneyim Krem rengi kadife koltuk kullanıyorum kadife olmazsa bence kullanılabilir 🤗
Alerjikkoala Benherseydenoncebiranneyim Krem rengi leke tutmayan koltuk kullanıyorum. Tavsiye eder miyim etmem :D Oğlum var ve çocuklu misafir geleceği zaman krem rengi örtü seriyorum :D
Patron1bebeginannesi Benherseydenoncebiranneyim koyu gri kullanıyorum bin pişmanım şimdi olsa krem alırdım ve evet kumaş önemli
Omeruraz Benherseydenoncebiranneyim bende krem rengi var kolay silinen kumaştan ama malesefki en ufak tozu belli ediyor sürekli elim koltukta sürekli süpürüyorum eşim oturamıyor o koltuğa kılı falan dökülünce çok sırıtıyor ben burdayım diye resmen misafir gelincede örtü ile kullanıyorum malesef ilk fırsatta değiştircem öyle illet ettim 😂😂