Mugurs Basak71_ bizimki dün oldu aşısını gece atesı cıkar gıbı oldu 11 de bır uyandı sabaha kadar mızmızlandı inleyerek gecırdı yavrum🙄birde sabah 5 gibi uykusunda fıskırarak kustu resmen hıc oyle kustugunu gormedım bugune kadar. Bugün biraz daha iyi şimdi uyudu bakalım. Bizim dün gecemiz zor geçti İnşaAllah sizinki kolay geçer.
[silindi] Biz dün olduk biraz ateşi çıkar gibi oldu başı fln sıcaktı ben de ateş düşürücü verdim biraz eksta mızmız bakalım ne kadar surecek
Canscans Aşıdan sonra 1-2 saat hafif ağrısı oldu calpol verdim çok rahat geçirdik. Umarım sizin de öyle olur :)
Alibinnur1707 Basak71_ mızmız bi bebek bekliyo canım bizde dün olduk dün elden ele gezdi çok şükür bugün iyiyiz hatta 4ten beri uyuyor🤗
Alibinnur1707 Basak71_ valla canım benimkide çok mızmızdı verdim çok ağladı bacakları acıyodu galiba hemşiremiz verebilrsin dedi verdim
Canscans Basak71_ bizimki çok mızmızdı normalden fazla ağlıyordu ben o yüzden verdim sonra rahatladı. Sizin ekstra bir durum yoksa boşuna ilaç vermenize gerek yoktur sanırım
nicu Basak71_ bizde bugün 4.ay aşımızı olduk Şimdi biraz mızmızlanmaya başladı başı sıcak gibi geldi ateşine baktım 37 calpol verdim çok ağladığı için, emmek bile istemiyo uyumak istiyo sürekli bakalım gecemiz hayırlısıyla sabaha kavuşur inşallah🤲🏻🤲🏻
Canscans Basak71_ ooyy kıyamam yaa isterseniz doktora danışıp bi çay kaşığı calpol verin gece rahat etsin bebeğiniz
bereneliff Basak71_ bizde bugün olduk aşı mızmızlanıyo sadece pamuğumm 😟 ateşi yok şuanlık bakalm gece ne olucak görücez😕
[silindi] Basak71_ Ateş ve huzursuzluk yaşabilirsiniz ateşini takip edin. Bizde hiçbir şey olmamıştı 🤷🏻♀️