Pnar35 Merhaba Mastit sorunu yaşıyorum 1 aydır Şuan göğsümün üst kısmında kızarık olan yerden iltihap akıyor sürekli şişlik var yarın genel cerrahiye gideceğim sizce iltihabı boşaltmak için bir işlem yaparlar mi o kadar ağrı çekiyorum ki çok korkuyorum
1gunes Pnar35 keşke sütünüzü düzenli olarak sağım yapsaydiniz mastit için antiniyotik vericek eğer ileri düzeyde ise iltihabı boşaltması lazım nasıl yapar bilmiyorum ama
Deletedmom_61 Pnar35 zorda olsa sütünüzü sağın sıcak duşta ovun öyle sagmaya çalışın antibiyotik kullanmadan geçmez çok geçmiş olsun çok iyi bilirim
Deletedmom_61 Pnar35 büyük ihtimal hastanede bosaltirlar göğsünuzu yada siz soyleyin çok çekersiniz yoksa
Pnar35 Deletedmom_61 sağıyorum sürekli sağmam da hiç bir problem yok sadece kızarık olan yerden iltihap sürekli akıyor ve antibiyotiği içince ağrı yapıyor 😔 sizde de böyle olmuş muydu nasıl atlattınız
Deletedmom_61 Pnar35 damarın biri kizarikti uzun bir çizgi şeklinde hatırlayınca kötü oldum ne yapsam geçmiyordu antibiyotik kullandım ağlaya ağlaya emzirdim 3-4 günde geçti ama zehir olmuştu o günlerim ağrı falan olmamıştı gogsumdeki ağrı hepsine bedeldi kolumu kaldiraniyordum
Masal_Arya Pnar35 bendede aynisi oldu siringanin ucunu kesip diger taraftan gogus ucunuza tuturup cekin bende o iltihap hep geldi ondan sonra rhatladi