Kalppppp Tatile gitmeden önce ipek kirpik yaptırmak istiyorum ama zarar görür diye kirpiklerim korkuyorum yaptıran var mı herhangi zarar gören veya görmeyen kopma vs oluyor mu kızlar
Sinem1205 Kalppppp asla tatile giderken yapilcak bisey değil her suya girdiğiniz de gözleriniz yanar. O kirpikleri yapıştırdıkları yapıştırıcı suyla beraber eriyor duşta falan cok göz yakıyor ve az da olsa kendi kirpiklerinize de zarar veriyor malesef
AliDemirinAnnesii Kalppppp asla yaptırmayın çok istiyorsanız lifting yaptırın. Kendi kirpiğiniz zaten zarar görür bir de havuza denize girdikçe aşırı batma yapar.
Masalkizinannesi Kalppppp havuz deniz görünce kalmıyor ne yazık ki patır patır dökülüyor. Bide inanç durumunuzu bilmiyorum ama yapiskanindan dolayı abdest geçmediğini söylediler ben o yüzden yaptırmayı bıraktım oncesinde hiç aklıma gelmemişti. O günden beri hep takma kirpik kullanıyorum
Kalppppp Sinem1205 nasıl yani hep suda göz mü yanıyor tatile bile gitmesem evde yüzümü yıkadığımda veya duşta hep yanıyor mu canım
kinderpingui 2 defa deneyen ben 1 hafta bile zor kullandım hiç tavsiye etmem hele tatilde hiççç Geçekten kendi kirpiklerimi özledim ipek kirpikten sonra eski kirpiklerimden eser yok☹️
Smha Deniz tuzlu olduğu için hem yanma hem dökülme oluyor ve dökülme başladığında kötü görüntü yüzünden kendiniz sökmek isticeksiniz ve ne yazık ki kirpiklerde oluyo dökülme
Asdfasdf- İpek kirpik bende yaptırmayı çok istiyordum fakat baya bi araştırmam sonucunda abdest geçmediğini öğrendim zaten kendi kirpiklerine de aşşırı şekilde zarar veriyor yapıştırıcısı çok kötü bişey