Rumuz_13 Kızlar bugün farkettim bebeğimin dişi patlamış alt sağ yan dişi çıktı ön iki dşin yanında ama sanki biraz içerden gibi diğer dişle aynı hizada çıkmamış normal mi düzelir mi o
Feyzosumunannesi Rumuz_13 sorunuza soru ile cevap vermiş oluyorum ama merak ettim kaç dışı var bebeğinizin? Benim kızım da 14 aylık 5 Tane dişi var henüz daha küçük ay da olanların 8 9 tane var maşallah acaba bir sorun var mu var diye düşünüyorum bazen
Rumuz_13 Feyzosumunannesi bzim 4 dişti 9.aydan beri çıkmadı yeni diş çıktı işte geçen gün kontrolde dr bunuda sordum dr diğer dişlerle arasında 6 ay olaniliyot bazen dedi kan ve d vitaminini yeni gördüğüm için endişe etmiyorum değerleri iyi dedi şimdi 5 çıktı işte🤷🏻♀️18 ay hiç çıkmayanda olabiliyormuş onda endişe ediyoruz dedi
Rumuz_13 Feyzosumunannesi birde genetik sanırım d vitamini alıp kan değeri iyi süreklide süt ürünü yediği halde geç çıkıyor bizimki babamızında geç çıkmış ilk dişleri sanırım ondan bu gen😂
Feyzosumunannesi Rumuz_13 yaa sizin de mi 5 tane . Benim kızımda d vitamini eksikliği çıktı 12.ayda kan tahlilinde damlasını değiştirdi doktorumuz kullandiyimizdan bu yana 3 tane çıktı İlk disimiz 10 buçuk aylıkken çıktı bizimde