curlymomms AdenKaratepe merhaba umarim gorursunuz benimde bebegimin dudak kenarinda beyaz bir leke var baska bir belirti var miydi bebeginizde ? nobet tarzi veya kendini kasma
AdenKaratepe Merhaba. Gen testi sonucunu bekliyoruz. Ultrasonlarımız, eko ekg göz muayenelerimiz yapıldı. Sıkıntı yok çok şükür. Ama vucutta beyaz lekeler var… Beyaz bende olabilir dediler. Bekliyoruz. Çok yorucu bi süreç 😔
KarlaMelis Merhaba benim bebeğimin vücudunda da beyaz lekeler var. Nasıl bir süreç izlediniz? Ve sonuç ne oldu acaba?
buketbb KarlaMelis süreç nasıl geçti sizde acaba benim bebeğimde de 2 tane beyaz leke var cildiyeye gittim şuanlık takip edelim kahverengiye dönerse sıkıntı bizim için demişti
buketbb Benim bebeğimde de beyaz 2 tane leke var 2.ayında farkettim cildiyeye götürdüm kahverengiye dönerse takip edelim şuanlık dediler , bebeğim 4 aylık şuan sizde süreç nasıldı
AdenKaratepe Merhaba, bütün testlerimiz normal geldi, gen test verdik oda temiz çıktı, nöbet , gelişim geriliği vs. Hiç bir şey yok çok şükür… En son beyaz ben dediler 🤲🏻