Evhamkisisi Kızlar mutfak dolabımda arada şöyle hayvan pisliği gibi şeyler buluyorum fare olması imkansız köyde değiliz yani bu ne olabilir fikri olan başına gelen var mı yardım edin lütfen ?
tomvejerry Evhamkisisi valla 8.kata bile gelir o fare köy site dinlemez canım bulduğun yere kapan ilaç zehir falan bişey koy
NmalkoC Evhamkisisi fare pisliği canım bizm yazlıkta 4. Katta imkansız demiştik bizde ama meğer o borudan yukarı cıkıp balkondan girmiş birde çok zor yakalamıştık
Evhamkisisi Ayla3663 yaa canım 3. Kattayz ve evin başka hiçbir yerinde yok tezgah altındaki dolapta var nereden geliyor olabilir ki ?
Evhamkisisi Mervetnl kız köy evleri tek kat ya ondan dedim sitede 3. Katta oturuyoruz nerden girdi hadi girdi dolap içine nasıl girdi kafamda milyon soru
Evhamkisisi Mervetnl kız köy evleri tek kat ya ondan dedim sitede 3. Katta oturuyoruz nerden girdi hadi girdi dolap içine nasıl girdi kafamda milyon soru
Mervetnl Evhamkisisi haklısınızz ama fare bu valla iğne deliğimden giriyor diyorlar. Hamam böceği olma ihtimali var mı acaba 🤔
Evhamkisisi NmalkoC ya öneriniz var mı nasıl bulacağım nasıl yakalayacağım en önemlisi acaba şuan evin neresinde😞😞😞😞 9.5 aylık bebeğim var emekliyor bi de yavrum of
NmalkoC Evhamkisisi annemler bi karton parcasına yapıştırıcı surmuştu birde peynir koymuşlardı o şekilde yakalamıştık
Barlas0922 Evhamkisisi Bizde sitede 5. Katta oturuyorum bekardim o zaman kardeşimin ayakkabısının içinden çıktı oraya kadar nasıl çıktı da girdi ayakkabinin içine bilinmez
Evhamkisisi Barlas0922 ya bebeğim var 9.5 aylık her yere emekliyor çocuğum evin içinde nereleri geziyordur of midem kalktı