Melis1706 Derya58 biz bugun hastaneden geldik doktorun soylemesi ile 9600 geldi kilomuz 1 yasta 10.200 kg olmasi gerekiyor zaten az kalmis bebegin guzel beslenmis beslenmesi iyi dedi 2 yas araligini bilemiyorum ama cevremde olanlar 13-14 kg falan saglikli ise ben problem oldugunu dusunmuyorum sahsi fikrim kimisi yapi geregi kilo almaz doktor ne diyor en onemlisi
Wanderlust Derya58 sabit bir kilo yoktur. Bizler de ayni yasta olsak dahi nasil ki ayni kilo ayni boy olcusunde degiliz cocuklar da oyle internette yazar ayina gore boy-kilo o aralikta ise normaldir onun altinda olsa zaten doktorunuz uyarirdi iciniz rahat olsun
yasacmalamalo Derya58 valla bzde 24 ay 9.300 kızım biz de az alıoz malsf emiyor hala bn ona baglıyorum
Beasey Bizde aynıyız 24 aylık şuan 11.800 gr 90 cm hemşire çok iyi dedi prematüre bır bebek bide ama hergoren zayıf diyo bakmiyosun herhalde diyo kimin dediğine inanicam bilmiyorum
Deletedmom_61 yasacmalamalo ek gıda alımı nasıl benim kızımda sadece emiyor kesmeye korkuyorum çünkü hicbisey yemiyor kahvaltı ne bilmez sadece çorba başka yediği ikinci bir ürün yok
Derya58 Deletedmom_61 sadece emiyordu hiç birşey yemiyordu memeye aşırı bağlıydı bende korktum birşey yemez diye ama şükür eskiye göre iyi yiyor az yesede zorlamiyorum çünkü aç olunca sürekli mama mama diyor
yasacmalamalo Deletedmom_61 valla çok iyi değil corba yumrta yiyor sadece cok secıyoe yemek emmek istyr hep bende düşünyrm nasıl bırktrcm die
Ftmabilalxx Derya58 yani her çocuk farklıdır , belki genetik filandır , benim ikizler birisi 11buçuk. Diğeri 12 buçuk. 11 kilo olan yemesi felan gayet iyi, ama insanlar hep zayıf der, iştahı nasıl sizin çocugunuzun?
Derya58 Deletedmom_61 evet kestim memlekete gitmiştik kayınvalidemlerin yanına orda bıraktırdım bana gelip meme deyince su verdik yiyecek birşeyler verdik biraz mızmızlandi kayinvalidem aldı dolaştırdı öyle öyle bıraktı hala arada istiyor iki ay oldu nerxeyse ama ya acıkınca ya uykusu gelince
Derya58 Deletedmom_61 aç kalınca ilkbir hafta çok yemedi hala öyle aşırı yemiyor ama yediği kadar zorlamiyorum kansızlık var çünkü istahsizlik yapıyor
melegim71 Derya58 kizim 21 aylikken 11 kilo 84 cmdi suan 2 girecek haftaya gidicez bakalim kac cikicaz