mrs_defn Deletedmom41 😊 bizim de geçen hafta evlilik yıldonumumuzdu, eşim sürekli sehir dışına çıktığı için bardak termos ve kazak almıştım 😆
[silindi] Deletedmom41 ben bodoslama sorarım ne istiyosundiye 😅 hep zaten istediğimiz şeylerden gideriz genelde bazen hediyeleşmeyiz bazen anlamsız bi zamanda hediyeleşiriz falan 😂 Eğer halısaha huyu varsa eşinizin halısaha kramponu olabilir. ( çok saçma gibi ama erkeklerin hoşuna gidiyor.) Kullandığı telefona göre Airpods veya samsung buds alabilirsiniz. Arabanız varsa araba için anahtarlık ayna süsü telefon kabı gibi kombinler yapılabiliyor onlar olabilir ( mesela benim eşime hediye almaktansa arabanın özel yıkama setini yenilesem daha çok sevinir😅) Yaptığı işe göre iş konforunu arttıracak bişey olabilir. Oturuyorsa gün boyu ayaktaysa vs gibi Hergün tıraş olan biriyse tıraş mak vs olabilir. Aklıma gelenler bunlar 🤷🏻♀️
Deletedmom41 Sorun şu kendisine yeni alışveriş yapmış ne almayı düşünüyırsam almış ya 😬😬 bluetooth kulaklık istiyordu onu mu alsam 😏
Deletedmom41 mrs_defn benim eşimde Bn ilgisayar oyunlarını çok seviyor oyuncu klavye ve mause aliyim dedim kendisi almış kazak alıcaktım almış saat alıcaktım almış hepsini bu aya denk getirmiş 😂😂😂😂
mrs_defn [silindi] ben de eşime 2 yil once araba süsü almistim uzerine kizimizin benim ve esimin adini yazdirdim 😍 güneşte parlayıp gözümü alıyor kaza mi yapmamı istiyorsun demişti 🤔😂
Deletedmom41 [silindi] çoğunu aldım işi gereği gün içinde heo telefonla görüşüyıor şimdilik en mantıklısı bluetooth kulaklık sanırım bide kızıyla resmini tablo yaptırırım misss 😂💃
[silindi] mrs_defn ahahahaha yok daha neler 😅 o kadarda parlamıyor onlar bizim arabadada var ben hiç farketmiyorum bile😂
eymurxelm sihirli kelime "bil bakalim evlilik yildonumumuz icin sana ne aldiiiim? 🙈" hemen istedigi seyleri siralayacak zaten 😂 3 hak vermen yeterli tahmin icin, e artik ucunden birini de secmek sana kalmis 😂
Nazo Ben evlilik yıldönümünde güldür güldür bileti almıştım eşim de çok sever zaten ona gtmiştik beraber oğlumu anneme bırakıp baş başa da vakit geçirmiş olmuştuk uzun zaman sonra