Mhakan_fatimanur Merhaba güzel anneler siz çocuklarınız güzel koksun diye hangi deterjanı yumuşatıcıyı kullanıyorsunuz kolonya parfüm olarakta ne kullanıyorsunuz ben ne kullanıyorsam çocuklarım güzel kokmuyor kalıcı kokular istiyorum 🥰
KayraVeAnnesi_06 Mhakan_fatimanur 8 aylık kolonya , yada parfüm kullanmıyorum ama dalin yumuşatıcısı çok kalıcı ve aşırı güzel kokuyor düş bahçesi deneyebilirsiniz 🙏🏻
herseySeninleguzel11 Mhakan_fatimanur Yumuşatıcı kullanmıyorum çok zararlı her gün banyo yaptırıyorum, parfüm, kolonya ne gerek var daha küçücük.. Zaten çok güzel kokuyor. …
Derya0655 Mhakan_fatimanur 3 ay boyunca yumuşatıcı kullanmadım. Daha yeni başladık. Deterjanı kokusuz yumuşatıcı olarak dalin düş bahçesi kullanıyorum.
Blablas Mhakan_fatimanur hiçbir şey , asla da kullanmam. Koku parfüm bunlar aşırı aşırı zararlı şeyler. Cilt kanseri mi diyim gırtlak kanseri mi diyim. Yumuşatıcı bile çok zararlı. Kendi kokuları zatem güzeldir bence 🥰
Beyzanrrrr Mhakan_fatimanur yumoş bebekler için olan misss kokuyor memnunum🫠 Kıyafetlerine de uni baby bebek sprey var mavi renkli onu almıştm elime bir kere sıkıp kıyafetlerine sürüyorum