Deletedmom_68 Deletedmom_68 Bu sabah ki güncel kilo 73.8 Olacak inanıyorum şaka maka hedefe 13.8 kaldı🤪
Deletedmom_68 sadekahve_bitter kuzum perşembe 74.9 dum bugün 73.8 ama genele bakınca 5.7 kg verdim bu ay 7-8 kilo demişti. 10 gün sürede 1.3-2.3 versem bu ayki hedefe ulaşmış olucaz🙏 bu arada adını değiştirdiğin çok iyi olmuş canım çekiyordu😂
sadekahve_bitter Deletedmom_68 😂😂 demeyi unuttum bnde o yüzden değiştim tatlı krizine karşı Süper hedefine ulaşman Bnmde bi detox yapmam gerek çok ödemim var belli
sadekahve_bitter Deletedmom_68 tamamdır 🥹 ne zaman yapsam karar veremedim Adetten sanırım tatlı isteği geliyor gidiyor yiyince pişmanlık yemeyince istek arada kaldım 😂
Ozlem22tuana Deletedmom_68 nasıl salıları derken pek mesajları okuyamadım fırsat olmadı ya tartı günü mü yapıyoruz ☺️
Ozlem22tuana Deletedmom_68 AA evet doğgru 😁 bugun tartılamadım ya misafirlikteydim yarın sabah tartılcam aslında bi grup olsa sürekli yediğinizi içtiğimizi atsak haftada bir gün belirlemek tartı kilolarınızı atsak iyi olurdu motivasyon olurdu hepimiz
Ucansupurge Deletedmom_68 Genel olarak iyiyim 😎 ama suan huniyi kafama taktim gibi🙅♀️ fistikla boya yapalim dedim keceli kalemle koltuk, hali, duvar, kapi, eli kolu, yuzu heryeri boyadi 🥲 sakin kalmaya çalışıyorum 😂😂 sen nasilsin yavrum
Deletedmom_68 Ucansupurge yaa şaka yapıyorsun mükemmel ortam😂 ben de ne yapayım kuzum hayata sabır etmeye çalışıyorum. bizim iş yılbaşına kadar yattı kimseyi çıkarmayacaklarmış yılbaşında tekrar konuşalım çok isteyen istifa etsin dediler..hem onu bekliyoruz hem işte bu aralıkta kilo vermeye karar verdim kendimi taşıyamıyorum artık bugün bi tartıldım tartıda artı gördüm moralim bk gibi oldu herkesle aram bozuk herkesi her şeyi asıp keserim var öyle bi ruh halindeyim😄
sadekahve_bitter Ucansupurge bnde bi ara o hatayı yaptım kuru kalem en iyisi 😂 silgiyle çıkıyor lekeler Biz geçen sulu boya yaptık bir çarşaf serdim ki yere görmen lazım 🙈😂
Ucansupurge Deletedmom_68 😂😂 kiz deli geldiginde boya partisi veririz😂 Olsun gec olsun guc olmasin. Kiz kiloyu verirsin ya bak ne kadar kilo vermissin 😇😇
Ucansupurge sadekahve_bitter ayni seyi yaptim kecelileri kaldirdim kuru kalemleri çıkarttim 😂 kiz ayaginjn altina kadar boyamış yikayinca da cikmiyor 😂😂😂 deli oldum
Deletedmom_68 sadekahve_bitter ay sorma ne bileyim ya ama şaka gibi 73.8 den yine 74.9 a çıktım bir günde. 2 gün sonra gidicem yine mesaj attım az önce böyle dedi ben bir an önce 6lı rakamları görmek istiyorum ondan galiba acelem. bi 69u görsem gerisi çorap söküğü gibi gelecek. daha önce de öyle oluyordu ondan sanırım ama bilmiyorum moralim bozuldu çok ben 72li bişi beklerken böyle görünce
sadekahve_bitter Deletedmom_68 çok normal canım bunlar 6 ay sabit kalmıştım bn nerelere gidem🥹🥹 pes erme motivasyonunu düşürmesin bu durum pes etmek yok 🙅♀️
sadekahve_bitter Deletedmom_68 uyku düzenin nasıl çok etkiliyor uyku Bnde bugün Dukan yaptım içiyorum 3-4 gün içip ara vericem