cileks Arkadaşlar Allahım esirgesin ama cocugum 3 yaşında 3 4 gundur dilinde böyle bir şey cıktı ya da ben yeni farkettim aşırı iştahsızdı yutamıyordu acıyor diyordu bi dilini açarım ki bu halde hele tam cekemedim içten cok felaket kabarık beyaz et parçası halinde altlı üstü yan kısmı o şekilde surekli acıyor diyip aglıyor internette bu semptomlar da dil kanseri yazıyor Allahım korusun bu tarz bir şeyle karşılaşan var mı ? ![]
ozlemtsd cileks Hemen doktora götürseydiniz keşke burdan aldığınız bilgi sağlıklı olmaz ki😔 Allah şifasını versin
izmirizmir35 cileks allah korusun esimin dayisini dil kanserinden kaybettik ama sivilce gibi bisiler cikiodu onda.interntte yazilana bakmayin ic karartir.aft olablir doktorunuza danisin.gecmis olsun
Ozgee59 cileks internetten kendi kendinize tanı mı koydunuz? Doktorlar bile sadece bakarak kanser tanısı koyamazken siz internete bakıp neden moralinizi bozuyorsunuz.
Brokolilim cileks Burada vakit kaybetmeyin acilen doktora götürmeniz gerekiyor aft değil olsa bu kadar büyük olmaz Google’da zaten öksürük yazsan tamam öldün der oraya bakıp moralde bozmayın
Ucansupurge cileks Bir cocuk doktoru ile görüşün. İnternete de cok inanmayin. Simdi google basim agriyor yazsam kanser çıkarım
AnnaKarenina_ cileks bacım google ne bakıyon oraya kalsa hepimiz ölürüz.ağız yarası olabilir dil mantarı olabilir bir sürü şey var bi doktora götür o yüzden yemiyordur belki canı acıyordur çocuğun
Deletedmom_62 cileks dil iltihabı dil mantarı olabilir ama ne olur ne olmaz yarın hemen götür bence doktora
cileks Ucansupurge elbette ama cok garip bir yara içten tam görseniz çekemedim çocuk aç 2 gundur acıyor diyor su bile içemiyor
Ucansupurge cileks Aft olabilir? Benim ilk aklima bu geldi. Bazı donemlerde bende de çıkıyor küçücük başlıyor sonra yayiliyor gercekten cok aciyor. Vitamin eksikligi ve bagisikligim dusunce( hastalik dönemleri) çıkıyor
Neslimmmmm cileks iki gündür aç su bile içemiyor acıyor diyip 2 gün boyunca neden doktora götürmüyorsunuz internette araştırana kadar
honeyybee_ cileks elestirmek istemedim ama neden doktora goturmediniz hemen burdan medet umuyorsunuz cocuk orda aci cekiyorken
ozlemtsd cileks Belkide öyle bişeydir. İnternete kalsa herkes ölüyor herkes kanser çok güvenmeyin ordaki bilgilerede. Serin kalıp hemen doktora gidin bence
cileks Ucansupurge aft gibi durmuyor canım ben de ara sıra cıkarırım bu kitle gibi beyaz bi alan buyuk bi alan
tombikdonerkankasiiskender Afta benzemiyo ben çok çekiyorum afttan aft sigara yabıkları gibi minik minik oluyo büyüse böyle bu kadar çok yayılmaz ve çukur olur içi beyaz beyaz olur, dil mantarı diye bişey duymuştum belki odur rabbim şifa versin çok acıyodur yavrunun canı 😔😢