Newmother07 Kızlar bu damlayı kullanan var mı sağlık ocağından yazmışlardı ama neredeyse hiç kullanmadım çoğu zaman unuttum diyebilirim 3 aylık bebeğim yararı var mı ne işe yarıyor
motherisbackk Newmother07 kullandım 2.5 aylık olana kadar sonra baktım içinde bha varmış kanserojen ocean d3 e geçtim. Kullanılması gerekiyor kemik sağlığı bıngıldağın kapanması vs şeyler için aşırı önemli
Senazz11 Newmother07 bende devit kullanıyorum bıngıldak için önemli seninde içmem lazım bebeğin de bebege 3 damla benim kiizmda 3 aylık günlük 3 damla bende günlük 10 damla şeklinde alıyorum
irva Newmother07 Bebeğin gelişimi için en büyük etkenlerden biri.Mutlaka kullanmalısınız d vitaminini.Sağlık ocağının kullanmak istemiyorsanız içeriği temiz olan ürünleri kullanabilirsiniz.Wellcare,Ocean gibi.
Yesillimon Newmother07 Olmaz olur mu gelişimi için bağışıklığı için mutlaka kullanan lazım ama sağlık ocağının verdiğini kullanma derim ben Ocean kullanıyorum. Ocean ya da wellcare alabilirsin fıs fıs şeklinde vermesi de kolay oluyor
Aslan1 Newmother07 hiç kullanmadım mı :)arkadaş sen iyi misin çocuk üç aylık olmuş bile bu saatten sonra kullanma yani düşüncesiz
Newmother07 Aslan1 neredeyse dedim kullandığım zamanlar da oldu kötüleyenler olduğu için çevremde bırakmıştım buradaki annelere de sormak istedim bilip bilmeden düşüncesiz diyemezsin edepsiz !
Summerwine95 Newmother07 içeriği temiz ürünler var onlardan kullanabilirsiniz.Ocean kullanıyorum ben.1 aydır da demir damlası kullanıyoruz onu da ocean aldim
Summerwine95 Newmother07 rica ederim.Bebek için olduğunu söyleyin eczaneye ocean alacaksanız d vitamini 400luk oluyor 3 damla ya da 1 fıs yeterli.Demir daha almayın onu ebe zamanı gelince söyler size 4te başlanıyor cunku
-elizsmom Newmother07 düzenli bir şekilde kullanmanız gerekiyor ve hatta 2 yaşına kadar doktorumuz öyle söylemişti bingıldagı için önemli