Summerwine95 herseySeninleguzel11 tam ay tutmadım ama buzluktaki hamur işlerim zaten 2 ay içinde tükenir hep bazen 1 ay da oluyor🤣misafirim çok oluyor çünkü
starwomen Eslemsi_04 bende altında olumsuz bir yorum görünce kafamda deli sorular oluşmaya başlıyor 😀 ve de hep olumsuzları okuyorum 😀
starwomen Eslemsi_04 onu kesin yapacağım zaten. Bütün tarifleri cumartesi pazar deneyip dolabı böreğe boğacağım 😀 gerçekten çok teşekkür ederim ben daha önce hiç denemediğim için biraz tedirgindim ama bilen herkes yardımcı oldu
Eslemsi_04 starwomen börek kurtarıcı oluyo buzlukta oldumu ben kurabiyede yapıp stokluyorum bi kaç çeşit
starwomen Eslemsi_04 böreği halledeyim de kurabiye de aklımda onu da pişirip koyuyorum herhalde değil mi
theanalikko starwomen nefis yemek tarfilerinin patatesli çıtır böreğini yap pişirmeden buzluğa at. İstediğinz zaman Donuk şekilde üstüne yumurta sarısı sürüp fırına at bana dua edersin. Rica ederim 😂
starwomen theanalikko valla ederim zaten baktım hep kaydettim iple cumartesiyi çekiyorum :) çok teşekkür ederim canım benim