Ballloglum Arkadaşlar 23 aylık oğluma kitaplar almak istiyorum. Konuşması geri de kelimelerimiz çok az faydasını göreceğim kitaplar var mı ?
pitircik2019 Ballloglum merhaba , altta ki iki arkadaş da güzel öneriler de bulunmuş. Çoğu kişi de bunlari önerecektik. Bir tavsiyem de size ilgisini çekmek ve kaslarını calistirmak için iş bankasının hareketli kitaplarına bakın.
milenaa123 Diğer arkadaşların yazdıklarına ek olarak ‘Sincap Kitap’ yayınını da incelemenizi tavsiye ederim. Ballloglum
niHanzade Ballloglum iş bankası kültür yayınları tercih edebilirsiniz. Kızımın en sevdiklerini de karışıl söyleyeyim size hortumuma çörek kaçtı, kaybolan eldiven, uykusu gelmeyen porsuk, penguen piku, balsever kocaayak, bir dedenin kalbi, minik pırpır😄
CizerBirAnne Büyük sorular kitabım Eolo yayınları’ndan Konuşma Zamanı Q bebek ses kartları Yükselen zeka’dan konuşturan oyuncak İş bankası yayınları’ndan Küçük Kaşifler için İlk Resimli Sözlüğüm
Ballloglum niHanzade babam bir şampiyon dedem bir kahraman diye kitapları da var onları almak istiyorum, sizin dediğiniz büyük kitaplar dimi büyük resimli
niHanzade Ballloglum iş bankası kültür yayınlarından olanlar büyük evet resimleri falan, aslında genel olarak hepsi büyük dikkat çekici kitaplar alıyorum Ben de sizin dediklerinize bakayım☺