Pskbeyza Kereminannesiii gbdl23 domolun leke çıkarıcısı çok başarılı sprey şeklinde renkli ürünlere de kullanılıyor
balkupununannesi guzide18- kıyafetin üzerine döküyorum sıcak su ekleyip bazen yarım saat bazen 20 dk bekletip makinaya atıyorum
Gizzzzz-giz gbdl23 valla ben kosla kullanıyorum kimyasalı oluyor ama bir defa sıcak suda kosla ile bekletiyorum sonra kısa programda yıkayıp kendi deterjanı ile bir daha ön yıkama yapıyorum temiz içerikler çıkarmıyor
minikmucizem34 gbdl23 en güzeli en doğalı beyaz sabun sıcak su beyaz sabunla bi güzel çitiliyorum sonra makinaya atıyorum hiç birşey kalmıyor
Bersahefem papatyam-34 aynen ya bende öyle yzun zamandır kullanıyordum herşeyi tertemiz çıkarıyordu kaç tane e bebeğe sordum üretilmiyormş artk.cosla vanish aldım hiç çıkarmadı ya ne kullancam diye kara kara düşünüyorum
Espars gbdl23 Merhaba.Rs clean ultra bitkisel leke çıkarıcısı mükemmel.lekenin üzerine sıkıp çamaşır makinasına atıp yıkıyorum.Hiç leke kalmıyor.Kesinlikle tavsiye ederim.
Deletedmon_65 balkupununannesi e ebebek te ki olan ne zamandır stokta yok ya yoksa çok güzel bizim kıyafetlerin lekelerini Bile çıkarıyor
balkupununannesi Deletedmon_65 bende stok yapmıştım hala onları kullanıyorum ama bulamazsam elite home leke çıkarıcıya devam :)
Bersahefem Deletedmon_65 e bebekte sıvı sprey leke çıkarıcılar varya onları denedim asla çıkarmıyor boşuna alıp para vermeyin valla
Bayramyasemin gbdl23 e bebekteki camasir suyu tozu her lekeyi cikartiyi kaynar suya dok kiyafetleri beklet yeyer
Beyzanrrrr balkupununannesi elite home..beklemiş yıkanmış geçmemiş mama yemek lekelerini de çıkarıuor mu ona göre alayım birsürü kıyafet lekeli🥺