0000Bahar Merhaba kızlar ilk anneliğim ve 9 ay 16 günlük bebeğim var bu sabah adet olmuşum sanırım bu sütümü etkiler mi kesilir mi bişi olur mu acaba
0000Bahar tomvejerry yaa bende emziren anne adet görmez diye okumuştum öyle biliyordum görünce bian dedim kesildi mi bi gece de
tubasd 0000Bahar ben azaldı tadı değişti şeylerini okuyunca şaşırıyorum 2 evladım var ilk evladimda o dönemlerde sanki artardı sütüm Evladimda hiic bir fark sezmedim bence bunyeden bünyeye değişiyor yaa siz beyninizi hiç sartlandirmayin akışına bırakın
Papiii 0000Bahar kesinlikle etkilemez azalma ve sq olmaz.Sadece tadinda degisiklik ola bilir bebek bh yqzden emmek istemeye bilir ama buda her bebege aut birsey degil benim kziim 2.5 aylik 1 kez adet oldm azalmada olmadi emdide
0000Bahar tubasd teşekkürler canım öyle şartlandırma falan yapmam da ben merak ettim ya emzirmelerin adetleri geç olurmuş ya öyle derlerdi
tubasd 0000Bahar evet kiminin öyle olabiliyor ama merak etmeyin ben ilk evladimi Allah’ın izniyle 2 sene emzirdim ve hemen olmuştum lohusalıkta sonra