Kalbimm06 Arkadaşlar vajinanın hemen ağız kısmında değil biraz daha içerde ipi elimle hissediyorum acaba kaymışmıdır ve bugün regl oldum
Miray17 Kalbimm06 spiral her zaman sıkıntılı kayma ihtimali her zaman yüksek benim yengem onunla hamile kaldı büyük ihtimalle kaydı haberi yoktu
Bebetonunmotheri Kalbimm06 adetliyken asagi geliyor Benimde oyleydi doktor bu ip baya uzun ucundan aliyim dedi ve kesti ipimi😂😂 Simdide belkide icime kacti hic ortada yok Hepsi bela bana😂
Vera1810 Adet döneminde rahim gevşedi için spiral sarkmış olabilir ama büyük ihtimalle kaymıştır çünkü kolay kolay ele gelmez demişti hemşire eşin his ederse kesınikle kontrol ettir demişti
Kalbimm06 Vera1810 eşim hissetmiyorum diyor vajinanın biraz içinde hissediyorum kaymışmıdır yaaa bakalım doktor ne diyecek
Vera1810 Kalbimm06 adetli iken çok dikkatli olmak gerek ağır vbkaldırmayun bide benden size tavsiye sadece spiral ile korunmayı ben spiral ve kondom İle korunuyorum
Kalbimm06 Bebetonunmotheri bilmiyorum ki benim ki uzun mu bırakılmış kısa mı hiç sormadım dikkatte etmedim 😂
Kalbimm06 Mujdedag maalesef randevumu iptal etmek zorunda kaldım misafirlerim oldu ve taziye oldu iptal etmem gerekiyordu gidemedim inşallah kayma yada hamilelik olmadan giderim inşallah