Adendilek Günaydın kızlar havalar sıcak tabi orası ayrı ama ben nereye gıdersem gıdeyım annemler ablamlar yada bı mısafırlık yada en azından dışarı bıle çıkmak her geldıgımden yerden önce bebegı yıkıcam kendim yıkancam yoksa hıc ıcım rahat etmıyor bebegım 5 aylık hastalık mı yoksa olması gereken mı hemen hemen her gün yıkıyorum bebegımı hatta gitmeden banyosunu hazırlar öyle gıderım
gencmom_ Adendilek bence olması gereken acil işim olmadığı müddetçe bende yıkar çıkarım yada gelince yıkarım
Birberenannesi Adendilek havalar ısındığından beri ben de her gün yıkıyorum kızımı ama dışarı çıkmakla alakası yok. Kışın her gün yıkamam
direnim_ Yaz ayında hergün yıkayarak iyi yapıyorsun rahatlıyordur bebiş kışın olmaz ama hergün. Bendede bu düşünce var hastalık haline dönüştürmeyiz inşallah
Hobbalayarim Adendilek valla en güzelini yapıyorsun. Ben doğduğunda kışın bir gün durup yıkardım şimdi de hem sıcaklar hemde daha çok çıkıyoruz eve gelince direkt banyo. 9 aylık. Bence hasta da olmaz temizlik. Ve havalar aşırı sıcak
MamaBearGigi Adendilek yaz da olduğu için bence gayet normal. Ben de hergün yıkıyorum, 10 aylık, yerlerde sürünüyor, oraya buraya oturtuyoruz restauran mama sandalyeleri vs, gelir gelmez yıkar, krem damla bakım ne varsa yaparım. Prof. oldum zaten 5dk sürüyor.
Deletedmom_62 Adendilek seninki biraz hastalığa dönmüş olabilir çünkü yaz mevsimi ile alakası olmadığını bir yere gittiğimde döndüğünde yıkamak zorunda hissettiğini söylüyorsun. Ama yaz mevsiminden dolayı ise gayet normal Ben de her gün yıkıyorum kızıma
bal_cocuk Adendilek bebeği her gün yıkaman güzel bişey ama hastalık kapar düşüncesiyle hareket etmen normal değil. Hastalık kapmaz aksine bağışıklıgı güçlenir benimkisi 7 bucuk aylık yerlerde sürünüyor. Hatta yeri yalamaya başladı akısına bıraktım
Adendilek Yaz ıcın ıyı tabıkı kızlar ama bu düşünce ılerler kısında aynı şekilde olursa diye korkuyorum bağışıklığı guclenır ama ıste aşıları tam değil ya korkuyorum