Cennet2811 Kızlar bebeğim alerji olmuş sağlık ocağındaki doktor öyle söyledi ancak neye alerjisi olduğunu çocuk doktoru yapacağı testlerle bilebilir dedi. Devlet hastaneleri alerji testi yapıyor mu? Bilginiz var mı?
Anonim81 Cennet2811 özeldeki doktor devlet hastanesine yönlendirmişti beni. Eğiitm araştırma hastanesiydi yönlendirdiği. Normal düz devlet yapar mı bilmiyorum ama eğitim araştırmalar yapıyo anladığım kadarıyla.
Seyma0653 Cennet2811 oncelikle cocuk sagligi dokroruna gidiceksin o ordan sana kayıt acıcak cocuk alerjiye yoksa direkt ordan randevu alamazsın
Seyma0653 Cennet2811 ha bide gttigin hastanede cocuk alerji bolumu var mı onu kontrol et yoksa bosa gtmis olursun
papatyam-34 Cennet2811 Evet yapıyor önce çocuk doktoruna gitmelisiniz alerjiye bölümüne direk randevu alınmıyor takipli hasta diye işaretliyor sonra alerji bölümü için randevu açılıyor ama çok dolu oluyor o yüzden sabah 09.59 de randevu almaya girin bütün bilgileri doldurun saat tam 10.00 da giriş yapın o zaman boş bulursunuz ben öyle aldım geçmiş olsun
Anonim81 Cennet2811 çocuk immünoloji ve alerji bölümü yazıyo nette ama yinede bi 182 yi ararsan daha iyi yardımcı olurlar. Alerji için randevu alıcam dersen bilgi verirler çünkü bazı bölümler alt dal sayıldığı için direk olmayabiliyor. Ben gtürmedim özelde halletmiştim çocuk doktoruna o yüzden bilgim kısıtlı.
nazlii1_ Cennet2811 çocuk doktoruna gitceksiniz yeşil alan açıcak alerji bölümüne. Sonra alerji bölümüne randevu alcaksiniz. Bende randevu alcaktim ama bizim şehirde randevu çıkmıyodu doluydu. Mhrs den çevre hastanelere bakıp imkan varsa farklı şehirden de randevu alabilirsiniz