Bebetonunmotheri Kizlar sabaha açma yapmak icin hamuru simdiden mayaladim Dolabami koyuyim yoksa odadami dursun Ekşirmiki acaba Hic dolaba koyan oldumu hamuru🙃
Anr5155 Bebetonunmotheri bu sıcaklarda kesin ekşir dolaba koyun bence dolapta da mayalanma olur ama biraz geç olur
Ulucunannesi Bebetonunmotheri koyduysan sabaha bilgi verir misin bozulmuşmu ekşime yapmışmı taşmışmı diye bende koymak istiyorum sabah zor geliyor yapmak ama cesaret edemiyorum 😂😂
Bebetonunmotheri Ulucunannesi koydum valla Sonumu merak ediyorum 😂😂😂 Sabah direk yazicam sana Olursa bende yeriz olmazsa sende yeriz acmalari😂😂❤️
Ulucunannesi Bebetonunmotheri olur kız 😂😂 eğer ekşimezse varya sayende bir sürü kilo alcaz eşimle. aksamdan yapar yapar koyarım dolaba artık ben 😂😂
Bebetonunmotheri Ulucunannesi mükemmel oldu valla canisi😂 Gece dolaba koydum sabah 7de disari cikardim 9 da acma yaptim yedim bile Niye gelmedin sen bekledim😂😂❤️
Ulucunannesi Bebetonunmotheri ben bugün bir kötü oldum ya uyu uyan saçma bir gün oldu 😂😂 tamamdır cokkk teşekkür ederim hayatımı kurtardın😂♥️