zeynepugurkrhsn Bebeğim 10 bucuk aylık ve emziriyorum doğumdan sonra henüz adet görmedim bir haftadır midem bulanıyor adet görmeden emzirirken hamile kalan var mı ? Emzirirken süt koruyormuş ama hamile kalınırmı
Kuzularinanasi zeynepugurkrhsn emzirirken süt korumaz.kim demis bunu Allah askina yapmayin.ne alaka süt nasil korusun gebelikten.burda binlerce kez yazildi regl olmasa da emzirsen de hamile kalinir diye.valla kusura bakmayin ama sizinli buyuk ihmal olmus.
fatmaa37demir zeynepugurkrhsn altta arkadaş yazmış aslında zaten. Süt bir ilaç değil bir şey degil nasıl koruyabilir. O zaman her emziren anne ortalama 1 2 sene korunmasa da olur. Lütfen söyle şeylere inanmayın. İhtimal varsa da kan verin.
Wanderlust zeynepugurkrhsn sut nasil korusun bu bos bi inanis doktorunuzun demesi gerekirdi malesef hala bu lafa inanan ve hazir olmadan 2.ye hamile kalan cok kisi var. Regl olmasaniz dahi cocuk dusunmuyorsaniz korunmalisiniz, korunmadiysaniz ve ovulasyon doneminde birliktelik yasarsaniz hamile kalirsiniz
gamzemsi zeynepugurkrhsn süt korumaz canım. Tabiki hamile kalabilirsin. Ben emziriyorum ve hamileyim.