Ogulkusum Geçtiğimiz dönemdeki sıcaklardan adet döngüsü etkilenen oldu mu? Adet gecikmesi yaşayan var mı? Adetim asla gecikmez 4 gün gecikti. Sıcaklardandor inşallah :(
kucukoglum_1 Ogulkusum bnmde gecikme oldu spiral oldugu halde bilmiyorum adet söktürücü ılac alıp içsem mi acba
HicisleriBakani Ogulkusum benim de gecikti tabi hemen alip erken yapilabilen testlerden yaptim Allah’tan negatif cikti. Benimki biraz stresten de olabilir. Hem tasiniyoruz hem de babamin pataloji sonucunu bekliyoruz 😔
Ogulkusum kucukoglum_1 benim spiral yok kazayla bir şey olmuş mudur bilmiyorum i. Dikkat ediyoruz ama. Adet söktürücü bi şeyler içeyim dedim o da tehlikeli geldi. Bebek olma ihtimaline karşı :( ama yoktur ya umarım
gamzes-26 2 gün gecikti içim içimi yiyor sıcaktan olabiliyormu böyle günü gününe olurdum ben şaşmazdı iyice stres yaptım
Cankuzumcpy gamzes-26 ay bende aynı durumdayıö ya deliriyorum her ay oldum olcam diye bu ay gecikti işte umarım sıcaklardandır diğer türlüsünü düşünmek bile istemiyorum
gamzes-26 @Cankuzumcpy Ayyy ne yapıcaz bunun kesin bir çözümü yokmu zaten adet öncesi ruh halim iyi olmuyor birde geçti gecikti stresi mahvoldum 🤣🤣🤦♀️
Ogulkusum gün hormon testi verdim. Hamile değilim. Ama bugün 8. Gün ve hala gelmedi :( Ve ben günü güne olurum çok ilginç