Kbraaa61 Merhaba anneler kızım 1.5 yaşında ve bebeklikten bu yana uyurken hep terliyor aşırı herşeyi ıslanıyor ve Avrupa’da yaşıyorum şuan hava durumu 17 derece sıcakta değil
2cocukluanne222 Kbraaa61 immün yetmezlik varsa oluyo bide kalp bizde kalp te delik çıkmadı immün yetmezlik çıktı tedavi görüyoruz ince giydirin mutlaka üstünü çok örtmeyin
Kbraaa61 2cocukluanne222 bizimkinin doğuştan kalpi delik ama doktorumuz kötü yerde olmadığı için ve küçük zararsız olduğu için tedavi yapmaya gerek duymadi belkide onun için terliyordur teşekkür ederim bilginiz için
elifdedim 2cocukluanne222 ilk kez duydum bunu ve bi aydınlanma yaşadım benimde bebeğimim kalbinde üfürüm var yaz kış terliyo o da etkisi olur mu ki
2cocukluanne222 elifdedim büyük ihtimal çünkü biz kalp doktoruna gittimizde demiştim çok terliyor diye onlarda imnunoloji ye götür kalp ufurum delik yok olsa ondan hasta terliyor derdim demisti
elifdedim 2cocukluanne222 bugün kardiyolojiye gittimde üfürümü geçmiş dedi çok şükür darısı sizlere 💜🌸