Arelinnannesii Oğluşum 6 günlük sağlık ocağındaki ebe yarım saat emmeli diyor 2 saatte 1 ama benim oğlum max 10 dk emiyor sonra bırakıyor gazını çıkarıyor, kusuyor ve kakasını yapıyor zorlarsam çok kusuyor ne yapmalıyım
Mrvak Arelinnannesii benim oğlum 8 aylık hiçbi zaman yarım saat emmedi max 15 dk emdi takılmayın çok her bebek farklı oluyo 🥹
Mevos1423 Arelinnannesii emme süresi her bebekte farklıdır benim kızım 1 saat emdi ama çenesi kuvvetli olmadığından doymadı mama verdim bezleri nasıl çiş durumu belki de sütün yağlı 10 dk da bitiyor emme süreci
Anr5155 Arelinnannesii benim kızım 10 aylık oldu bırak yarım saati 10 dk boyunca emdiğini hatırlamam kilo alımı iyi bez sayısı normal herhangi bir sağlık problemi yoksa böyle kurallara takılmayın bence. Böyle kurallar anneleri daha çok strese sokuyor zamana takılmayın bebeğinizin gelişimini kontrol edin.
ssunacicek Arelinnannesii valla her yerde 15er dakika diyo iki meme içinde bizimki 2 saatte memede kalsa kendi bırakmıyo doymaktan tısır tısır ediyo 😀😀 yinede bırakmyo bende en az yarımşar saat toplam 1 saat emdiriyorum
ilknur26_ 6 günlüğüz 20 dk tek göğüs emiyor uyuyor sarılık olduk kan uyuşmazlığından 2 saatte bir tek göğüs 20 dk 7 kakalibez 5 kez cis