gamzesameturkoz Kızçeler 4,5 aylık bebemle gidebileceğimiz tatil, otel, villa vs önerilerinizi bekliyorum 🤩
kizimveoglum34 gamzesameturkoz Biz bu hafta sonu Bodrum Vogue Hotel e gideceğiz her şey dahil olarak ama diken üstündeyimmm inan böyle bir şey unuttum mu unutur muyum 4 aylık bebeğim ilk tatil deneyimimiz 🥲♥️
CaglaMenessa gamzesameturkoz bir arkadaşım 3 aylık bebeğiyle gitti konuştuk rahat geçiyormuş karı koca çok da pimpirikli olmalarına rağmen
Bilgeebaby gamzesameturkoz bende yarın sabah dönüyorum tatilden 3 gün akyaka da 3 gün fethiyede kaldık bebekle zor değildi. Aslında senin için zor değil onun için biraz zor oluyor uyuma saatleri değişiyor çok sıcak bunalıyor. Benim kızım 4,5 aylık sürünüyor normalde burda hiç birini yapamadı. İnsan böyle şeylere üzülüyor yoksa sen nereye bebek oraya.
gamzesameturkoz kizimveoglum34 biz Eylül de gidecez şimdiden liste yapıyorum 😅 umarım tatiliniz güzel geçer ben bebek küçük olunca biraz korkuyorum 😁
Hellobello kizimveoglum34 ay süper bir yer ben size kendi hazırladığım listemi paylaşaym yaşına uygun olanı alırsınız
kizimveoglum34 gamzesameturkoz Bende öyle gidip gelelim size tecrübelerimi yazacağım hahah iyi tatiller simdiden🌸🌸
mom-1 Ben suan 2 aylık bebegimle kayınvalidemin evine balıkesire tatile geldim. Allah razı olsun bebegime kayınvalidem bakıyo aksamları eşimle gezerken bebegi sadece yanımıza alıyoruz suanlık bi zorlugu yok ama gittigim plajda 3 aylık bebekli bir aile var arkadas olduk. Hiç zorlugunu söylemiyo göremiyorum da. Kadın denize girerken eşi tutuyo bebegi eşi girerken de kadın tutuyo. Mama vermiyodu acıktıkca emziriyordu. Bence otel vs zor olur ama bu taraflar köy yeri gibi belki daha rahat edersiniz diye yazmak istedim gittigimiz yer de badavut plajı ve bebekli cok aile görüyorum bebegin ayaklarını suya sokuyolar cok da egleniyorlar bebek de rahatlıyo bence olabilir