SHh 22 aylık oğlumun bazı günler burnu kanıyor. Sıcaktan ve su tüketiminden olabileceğini düşünüyorum ama yediklerinden de olabilir mi? Benzer durumları yaşayanlar var mı? Ya da bilgisi olan var mıdır?
maysa-19 SHh sıcaktan evet ama sudan hayır.benim kızım baya içiyor su ama şu bı ay içinde üç kere kanadı
papatya_1125 Yaşamadım ama eşim in burnu bir ara kaniyordu.kilcal damar çatlaması olabilir dedi doktor.
maysa-19 SHh doğru düzgün bişey yemezki.ben pazartesi nörolojiye gitcem.rutin kontrolü o zaman sorcam doktora.
Alpler2020 Büyük oğlumun kanardı şimdi küçük oğlum üç yaşında onunda kanıyo sıcakla falan alakalı olduğunu düşünmüyorum bizim kışında kanıyo.çok üzücü bi durum ben preferik yayma dahi yaptırdım çok şükür temiz çıktı sizde içinizi ferah tutun
Furug Alpler2020 merhaba kızımınsa burnu sık kanıyor preferik yayma nedir bizim kan tahliline baktı doktor kbb de baktı bir şey yok dediler ama bıktım inanın nazal nem kullanıyorum kestiğim an başlıyor ne yani ömür boyu krem mi süreceğim
Alpler2020 Furug preferik yayma ileri bi kan tahlili yöntemi ama gerek görmedi demkki doktorunuz gerçi bunu için ben ısrar etmiştim.nazal nem kullanırken kanamıyorsa burun için cok kuru incr damarlar çatlıyo demekki