_prensesannesiyim Kızım 1 ay sonra 2 yaşında olucak öğlen uykusu yok gece12-1 e kadar uyumuyor özel hayatımız zaten kalmadı sabah da 10-11 e kadar uyuyor hiçbir şekilde uyutamıyorum bu böyle mi hep devam edicek
Emirin_Annesi10 _prensesannesiyim 1 hafta sabah 7 8 arası kaldıracaksınız ağlayacak zırlayacak. Öğlende öğle uykusu yapacak. Yapmadı diyelim akşam 8 9a kalmaz uyur diye düşünüyorum. Oğlum 3 yaş olmak üzere 7de uyanır öğlen 1. 1.5 arası öyle uykusu yapar akşamda 10.5 uyumuş olur. Sabah 11e kadar uyursa doğal olarak öğle uykusunada aksam uykusunada vakti kalmaz ki
Taha19- _prensesannesiyim benim oğlum da öyledi ama sabahın köründe kaldırdım bir iki gün öğlen 1 yada 1 30 da uyutum akşam 9 30 en geç 10.da uyuttum öyle alıştı sizde öyle deneyin işe yarar
Wanderlust _prensesannesiyim sabah en gec 8de uyanmali oglen uykuya kendisi gider zaten dayanamaz 11e kadar uyumadan sabah erken kalkarsa
Emirin_Annesi10 _prensesannesiyim öğlenleri ayakta sallıyorum besiğede koysam uyur ama uykuya dalması gec olur diye ayağımda sallıyorum. Allahümme salli zikrini açıyorum. Gecede beşiğine koyup yine aynı şekilde karanlıkta masall anlatarak birazda gün içindeki yaşadıklarımızı anlatarak sonra konuşmayı kesiyorum 15 20 dkya uyumus oluyor
Wanderlust _prensesannesiyim agliyorsa uyanmis demektir ne demek uyanmiyor bir sekilde kaldirmalisiniz uyanmiyor diye birakirsaniz bu sekilde devam edicektir