DamLaLina15 Kızlar merhaba. 2 ay 25 günlük bebeğim var. Meme+mama şeklinde besleniyor. Mamasını değiştirdik gaz sorunu yüzünden . Dün gece yeşil kaka yaptı , daha önce bir kere daha yapmıştı. Nedeni nedir sizce , başına gelen var mı?
Adenimin DamLaLina15 mamadan dolayı normal kabul ediliyor kına rengine dönük benim kızım 6 aylık oldu 3 buçuk aydan itibaren yeşil aralarda da sarımsı kahverengi kaka yapar 😂
[silindi] DamLaLina15 ön sutu fazla alan bebeklerde yesil kaka olabiliyor yada sen yesil yaprakli sebze tukettiysen sutunden gecmisdw olabilir
Maran-21 DamLaLina15 benim bebeğimde 1 haftadır yeşil kokulu kaka yapıyor hala kokusu burnumdan gitmiyor ilk günden beri meme artı mama ilerliyoruz hiç böyle olmamştı bağırsak enfeksiyonu var götürüyoruz hastaneye serum fln takılıyor bebek aynı halsiz düştü daha kusma ishal 10 günden fazla oldu bebeğim 3 ay 10 günlük bıraktım daha götürmediğim hastane kalmadı Antibiyotikle de geçmiyormuş
Hilalck Tombikdonerartikcokpahali yeşil kaka enfeksiyon durumunda yada alerji durumunda olabiliyormuş bende aynı sikayetten doktora gittim
Adenimin Tombikdonerartikcokpahali o zaman yediğiniz birşey alerji yapmış olabilir üşütmüş olabilir demir takviyesinden olabilir fazla gazdan kaynaklana bilir bebişin
Asya-06 Tombikdonerartikcokpahali biber dolması yediğim günün sonrasında karşılaşmıştım. Yediklerinizle ilgili olabilir
DamLaLina15 Teşekkür ederim herkese. Daha önce hiç olmamıştı mama değişince olduğu için endişelendim.