Yamaninannesiiiiii Kızlar bebeğim 8 aylık olmak üzere travel sistemdi bebek arabamız apartmandan çalınmış maalesef🫠Artık baston alıyım diyorum hafif,yatış pozisyonu da olan baston önerisi olan var mı bebeğim arabada uyumayı seviyor.Acil almam gerekiyor 🫠🥹🥹🥹🥹
aylinpala Yamaninannesiiiiii biz kabin boy aldık kraft balear kesinlikle tavsiye ederim çok hafif çok rahat kapanıyor tek elle bile, sürüşü çok güzel. Tam yatar👍🏻
Beraninannesii Yamaninannesiiiiii Civilden aldım bende 8.ci ayından beri kullanıyorum babyforce Bf300 joy tam yatarli 2 tenteli hafif az yer kaplıyor merdivenlerden oğlum içindeyken indirebiliyorum 14 aylık şuan sık sık parka çıktığımız için çok pratik oldu🤗
biranneikievlat Yamaninannesiiiiii Şuan bu ürünü kullanıyoruz ve çok memnunuz. -Tam yatış -Güneş koruyucu kısmında şeffaf alan var bebeğinizi görebilmeniz için. -Güneş koruyucu kısmımda bi tık daha açarsanız fileli bir alan var. 
uynakbalina Yamaninannesiiiiii 4baby olimpos 3 kademeli oğluma da kullanıyoruz kolay da katlanıyor hafif yer kaplamıyor
Yamaninannesiiiiii Beraninannesii araştırırken hep bu arabanın önerilerini gördüm cidden.Yarın bir bakıyım yatış pozisyonu çok önemli çünkü bebeğim bebek arabasında uyumayı çok seviyor
Beraninannesii Yamaninannesiiiiii Benimkide sevdiği için Rahatlıkla kullanıyoruz tam yatıyor ve yatırması çok kolay kemer var boşlatinca tık yatıyor 🤗