Halil_3006 İyi günler herkese küçük bi sorum olucak ezcacıya sormak aklıma gelmedi, eylül 1 de tatile gidicez adet zamanıma denk geldiği için ilaç kullanıcam alkol kullanabilirmiyim şimdiden teşekkür ederim🫶🏻
Wanderlust Halil_3006 ilac yerine tampon kullanin hem hormonlariniz hem de regl dongunuz etkilenmez alkol de alabilirisniz tampon asiri rahatlik sadece denize girerken takarsiniz sonra rahat etmezseniz yine ped kullanirsiniz dogru yerlestirince asla varligini hissetmiyorsunuz ben surekli kullaniyorum asiri pratik rahat ve tertemiz ped bana cok igrenc geliyor 🙈
Deletedmom_79 Halil_3006 alabilirsin elbet sorun yaşamazsın ama o ilaçtan sonra da leş gibi regl olacaksın. Cinsel birliktelik yaşama ihtmalin yoksa tampon kullanabilirsin
aykoz_ Halil_3006 ben kullandım 19.00 de yemekten sonra ilacı alıp. Örnegin 21.00 da alkol alıyordum. Yani ardarda icmedim aradı 1-2 saat olacak şekilde bir sorun olmadı 7 gün boyunca içtim
Yasem12 aykoz_ gününüzü ilctan sonra olduğunuz adete goremi hespladiniz yoksa normal olmanız gereken adete göremi
aykoz_ Yasem12 normal olmam gereken zamanda olmamak icin ilacı içtim zaten. İlacı bırakınca 2 gün sonra falan oldum. Bir sonraki adetim de yine 28 gün sonra oldu
Aslaninannesiiiii Halil_3006 ben içtim hiç bir problem olmadı. Yalnız adet düzenim değişti. Normalde 27sinde oluyordum hap nedeniyle 2sinde geldi öyle de devam ediyor
Yasem12 aykoz_ yaa içimi rahattlattiniz ebnde eski tarihe Göre adet olmayı bekliyorum gecikti sandım varmış daha teşekkür ederim