BalkizimBaloglum2 Dünden taze fasulye var yanina firinda sebze mücveri yaptim birde tarhana corbasi cocuklarda içer belki diye bide yoğurt çok şükür
Deletedmom_110 _merva46 tavuk sotem sebzeli makarnam vardı yedik kızımlaaa akşam 7 de tarhana yapıcammm çocuklara yediririm eşim yemiş böyle geçti
_merva46 Sadeturkkahvesi Afiyet şeker olsun canım,Balıkla hiç aram yok benim yüzümden masum eşimde yiyemiyor 😂😂
sadekahve_bitter _merva46 yazın en sevdiğim Evdekiler kabul ederse makarna haşlayayım domatesli makarna olur 😂😂😂
Eymeninannesiiiiiiiiii _merva46 patlican musakka ve salata karpuz var bugün dünden de bulgur pilavim vardı mis 🙂
Merveeofs _merva46 ayy bunaldım düşün düşün düşün her gün her gün 😭 Bugün sadece yoğurtlu makarna ve içecek var 😬
_merva46 Merveeofs ayy bende ya sıcak bileyler yapmak istemiyorum bile hava zaten bunaltıyor yemek yapmayı canım istemiyor😂😂
Beyninizikullanmakucretsizdir Balkizlarim sofraya fazladan bir tabak koyabilir misiniz, davetsiz misafir olarak gelcem de 🤤
Balkizlarim Beyninizikullanmakucretsizdir ayyy tabi ki başımın üstünde yerin olur keşke imkân olsa 🌺🌺 çok teşekkür ediyorum yorumun için 💛
uynakbalina _merva46 hiç bişey oğlum hastaydı kocam annesinde fındık taşıyor yemek ye öyle gel dedim 🤣