selinsayin Merveeofs anladım canım. bende var lakin yeni aldım bana 2 hafta sonra lazım anca ondan sonra olsa ücretsiz gönderirdim
Merveeofs selinsayin yaa üzüldüm, ücretini yine makul şekilde verirdim keşke yakın zaman olsaydı 🥺🤷🏻♀️
balkaymak__ selinsayin yaaa bana verebilir misiniz ücreti neyse veririm bide fotoğraf yükleyebilir misiniz 🌸
Berfin4720 selinsayin yaaa rica etsem bana sonra verir misiniz makul bi fiyata alabilirim sizden bende arıyordum şimdi denk gelince söylemek istedim size
balkaymak__ selinsayin bizim doğum günümüz sizinkinden sonra bekleyebilirim tam da bugün papatyalı şeyler bakıyordum
selinsayin Merveeofs partiden sayfasına bakabilirsin dışarıdan alsam 3-4 bin tutucak şeyleri ordan 1200e aldım
Merveeofs selinsayin evet oraya bakıyorum zaten ama planda olmayan bazı şeyler sebebiyle bütçemi biraz kısmak zorunda kaldım malesef ondan dolayı buraya sormak istedim
iremdonmezz selinsayin bana ekim ayı için lazım rica etsem gönderebilir misiniz çok memnun olurum çok teşekkür ederim
Alina_aaa İstanbul Anadolu yakasında oturan varsa organizasyon işi yapıyorum papatya, barbie gibi konseptte arka plan masa kurulumu yapabilirim 😊