Enise0505 Merhaba ikiz bebeklerim var çalışmak istemiyorum bebeklerimle kendim ilgilenmek istiyorum fakat maddi olarak evden eşime destek olmak istiyorum bu şekilde evden maddi kazanç sağlayanlar var mı ne işler yapıyorsunuz
Duygudikicidkc Bizim bi tanıdık hepsijet kargonun müşteri hizmetlerini yapıyor evden gelen aramalara cevap veriyosun sana bilgisayar zimmetliyorlar vardıyali sanırım mesala sabah 11 akşam 8 toplam 1 buçuk saat dinlenme vaktin varmış
uznnzu- Enise0505 bu tarz mesela çocuk saatleri satabilirsiniz çevreniz varsa bir yerden toplu alıp yada patik felan uyguna alıp satabilirsiniz ben öyle yapıyorum bu saatleri ve patik satıyorum
[silindi] Enise0505 tek tek sattığımda daha kazançlı tabiki kârın daha fazla ben hem tek tek yapıyorum sipariş oldukça hemde bir gruba katıldım her ay istediğin zaman iş alabiliyorsun toplu bir şekilde para gelmiş oluyor böylelikle
[silindi] enes123 amigurumi örenlerden ekip kuranlar var öyle bir gruba girdim bir firmayal anlaşmalı sürekli iş oluyor fiyatları onlar belirliyor
fatmaozfenselvili Salon takımı etamin işler yapıyorum bende. Müşteriler gönderiyor kumaşı ipi bende el emegimi alıyorum. Hobi olarak iyi oluyor. En güzel terapi ❤️
Lina2023 Arkadaşım kokulu mum yapıp satıyor trendyolda şirket açtı onun üzerinden çalışıyor güvenilir diye baya malzeme almış silikon kalıplar evde üretiyor