Goktugs_Mother Kontrole gittiğinizde doktorunuz gelişimi ile alakalı size sorular soruyor mu ? Emekliyor mu, yürüyor mu, babıldama başladı mı, kaç kelime söylüyor gibi.. Yoksa sadece boy, kilo, baş çevresi ölçümü vs. bakıp bırakıyor mu ?
Caglaa94 Goktugs_Mother soruyor tabikii. Emeklemeye başladı mı (şu sebeplerden emeklemiyor olabilir) babıldıyor mu, söyleyebildiği kelime var mı, çiğneyebiliyor mu sürekli soru cevap ilerliyoruz. Sonrasında muayenesi de yapılıyor ve bir sonraki ay hangi gelişimler gelecek onlardan bahsediyor doktorumuz. Bizim sorularımız varsa onları yanıtlıyor yönlendirmeler yapıyor
asrinhatasi Goktugs_Mother ben ay kontrolleri için üniversite hastanesine gidiyorum. Bana maşallah her şey soruluyor her gittiğimde. Zaten doktor kontrollerinin amacı o. Sadece boy kilo bakma olayını aile hekimliğindeki hemşire de yapıyor her aşıya gittiğimizde. O zaman gitmenin anlamı kalmaz yani sorması yönlendirmesi lazım
Minigim38 Goktugs_Mother önce baş kilo boy bakıyor sonra emekliyor mu babıldıyor mu gibi gibi şeyler soruyor benimde sorum olursa soruyorum zaten sağlık ocağındaki ebenin numarası var bende gitmeyi gerektirmeyen konuları ordan soruyorum