Unluunsuz Merhaba benim bebeğimin yumurta alerjisi var ama kanda inek sütü alerjisi çıkmadı o yüzden normal mama kullanmaya çekiniyorum holle keçi sütlü mama kullanan varsa yorum alabilir miyim kan değerleri vitamini vs kilo durumu nasıl ?
selmapinar Unluunsuz doktorunuz size önersin aslında mamayı belki normal mama yerine yinede allerji maması verebilir
Unluunsuz Hiç mi kullanan yok arkadaslari kaynana dedikodu postu açsam hemen dalarsınız bı yardımcı olun
hanifedog [bilinmeyen] keçi sütü de inek sütü kadar alejik. normal mama bebete alerji yaparsa keçi sütlü olanı da yapar yani. bu holle mamasında nişasta filan var bir de üstelik ağır geliyor kabızlık yapıyor. bize doktor anne sütüne yakın lifli bir mama kullan dedi aptamil alıyorum o yüzden. ilk verdiğinizde gündüz saatlerinde az az verip gözlemleyin. eğer alerjik bir durum olursa doktorunuza danışırsınız alerji mamasından önerir size
Unluunsuz hanifedog golden goat kullanıyoruz kabiz o yüzden buna geçtim golden goat alerji yapmadı doktor devam et dedi alerji mamalarında hep kustu bebegim ve gece hiç yemedi uykusundan da oldu yemeğinden de😢
selinaytabak Anne sütüne yakın, lifli bir mama önerdi doktorumuz; aptamil.Çok şükür her şey yolunda.Bebeğinize gündüz ve az az verin ki gözlemleyin allerjik bir durum oluşursa doktorunuz allerji maması önerebilir,anında müdahale gerekebilir.
Guldas [bilinmeyen] Holle nişastalı bir mama kabızlık yapıyor. Birde keçi sütüde, inek sütü gibi alerji yapar.