cinartos0 Bebegim gündüz uykularina direniyor. Gece de saat 4 te kalkıyor tok olduğuna eminim ve 6 ya 7ye kadar uyumuyor. Var mı böyle olan ?
11102022 cinartos0 aynı şeyleri yaşıyoruz bebeğim bugün toplasanız ancak bir saat uyudu gece uykusuna da çok direndi gözleri kıpkırmızı hatta uykusuzluktan göz altı morardı
Minnacksevdack cinartos0 tam olarak var. Çok zorlayıcı bir dönemdi. Uyumuyordu ya da yatağına yatırdığım anda uyanıyordu. Gece kaç kez kalkıyordu sayamaz hale gelmiştim. Hatta uyku eğitimi şart bize diye düşünmüştüm ama düzeldi sonrasında çok şükür. Ne kadar sürdü dersen hatırlayamadım inan ki
2delibirarayagelmemeliydi cinartos0 aynı aynı valla bittim tükendim uyutama kadar kan ter içinde kaliyorum
Aslaninannesiiiii cinartos0 var. Oğluma 2gündür bir şey oldu uyumuyor. Tam düzeldi diyorum hop sil baştan daha korkunç ataklarla devam ediyoruz. Bugün sabaha kadar kaç kere uyanıp ağladı sayamadım
cinartos0 11102022 Ah yazık bebislerimize yaa. Bi de bence fiziksel olarak büyüdükleri için uyuyamıyorlar, saat başı bakıyorum beşikte ayağa kalkmış gülüyor bana😁 onu öyle görünce sinirlenmiyorum da😁
cinartos0 2delibirarayagelmemeliydi kaç aylık ? Vallahi bi eşim aliyo Bi ben ama yok olmuyor. Sabah çok erken başlıyor güne 5 buçuk gibi 😐 sadece dis sancisi değil bence bu
cinartos0 Aslaninannesiiiii ay bizde öyle sabaha kadar ⅞ kere uyandı bu sefer gündüz uykuları da bozuluyor. Sizinki kaç aylık? Gündüz kaç uyku yapıyor
Yigitefeninannesi_ Bizde 8 ay 24 gunluguz geceleri uyanması arttı tok olduğu halde 3 kere falan uyanıyor bu aylarda uyku sorunu yaşayan var mı gündüzleri 3 uyku yapıyor yapmasa mizmizlaniyo her uyku 40 dk falan bu aylarda olup kaç uyku yapıyor bebisleriniz anneler
cinartos0 Yigitefeninannesi_ benimki o ay da 3 uyku yapıyordu sizin gibi yarım saat ya da 40 dk sürüyordu uykuları o yüzden mecbur bende ellemiyodum. Ama şu an bile 3 uyku yaptığı günler oluyor ya çünkü 6 da başlıyor güne 😥 uykusu da kısa sürünce.. ay bakalım yaaa Tek uykuya ne zaman geçecek acaba elbet düzelecek ys
Aslaninannesiiiii cinartos0 10 ay 2 günlük normalde 2uykuya geçmiştik ve en az 1saat uyumaya başlamıştı. Şimdi 3. Kez uyutmaya çalışıyorum 6dan beri ayakta 2 kez yarım saat uyudu😵💫
Yigitefeninannesi_ cinartos0 en azından geceleri 1 sefer kalkar mamasini içer yatardı 7.7.30 da güne başlardik bu aralar daha sık uyanmaya başladı anlamadım gitti düzelecek inşallah 🙂