Oğlumun 3 günden beri ateşi 40lara kadar çıkıyor ve hiç olmadığı kadar ekleri ağzında, emziği eline alıp ısırmalar falan bilemiyorum diş çıkardığını düşünüyorum ama diş etlerinde belirginlik yok henüz. Alt iki dişimiz çıktı 7 aylıkken. Şimdi 9buçuk aylığız. Alt dişleri çıktığında ben görmemiştim bile patlamış çoktan, öyle huzursuzluk ateş gibi şeyler yaşamamıştık. Dişten mi bilmiyorum bu ateş sürekli düşürmeye çalışıyorum, ılık duşa sokmaktan öksürmeyede başladı artık. Ateş düşürücüler fayda etmiyor. Asıl soracağım şey eğer diş çıkarıyorsa diş etlerinde yerleri bile değilken ne kadar sürede diş çıkardı bebekleriniz. Bu ateş bu huzursuzluk ne zamana kadar sürecek? Tuvalete bile kucağımda gidiyorum, asla kucağımdan inmiyo. Anneme babasına bile gitmiyo illa benim kucağımda olacak ama benim kucağımdada mızırdanmaları devam ediyo. Kucağımdan indirdiğim an nefesi kesilircesine katıla katıla ağlıyo ve susmasını beklesemde kucağıma almadan susmuyo. Kollarım bileklerim ağrıyo. :( çok zorlu bi süreç gerçekten ne kadar sürecek bu durum, kafayı yemek üzereyim. Ek gıda almıyoruz şuan hiç, istemiyo bende vermiyorum birkaç gündür. Biberonla zorla mama içiriyorum az da olsa