EyleM123- Bebislerinizi çocuk gastroenteroloji bölümüne götürüp bebisine neler yaptığını bilen anneler var mi
teachermom07 EyleM123- biz çocuk metabolizma bölümünde takipliyiz o nedenle diyetisyen eşliğinde ek gıda sürecini yürüttük . Oğlum 1 yaşında. Herşey yiyor fakat iştahsız özellikle diş çıkarma dönemlerinde
EyleM123- anorganikanneeee bizim kilo aliminiz biraz geride olduğu için oraya yönlendirme yaptılar sizce bir faydası oluru güzel anneler
EyleM123- Dilara28 Ayına göre kilosunu az bulamadılar gayet güzel dediler bana kolları ve bacakları biraz zayıf geliyor malesef o kadar daha sonra diyet listesi verdi doktor pazartesi kontrolümüz var tekrardan bakalım
5559 EyleM123- bazense yapısal oluyor kilo olayı çokta takılmayın benim bebeğimde az aldı bu ay 500 gram almış sadece 4, aylik 6300
balliikedii EyleM123- birazcık evet 2 ay 9 günlük 6700 çıktı dün ama 15. Gününden beri kusması var reflüsü olduğunu söylediler şimdi arttı diye gittim yönlendirdiler ama randevu yok
EyleM123- Tombikdonerartikcokpahali Tombikdonerartikcokpahali Ya aslında dediğim gibi kilosu iyi ama.kollari ve bacakları altı aylık gibi değil çok iri değil biraz cılız bacakları ve kolları