Şu ana kadar her şeyi yaptım bir de benim bebeğim küvezde girmişti 13 günlükken zatürre nedeniyle 29 günlükken aldım sütümü sahip götürüyordum ister istemez stresten sütümde gitti orada mamayı alıştı bir hafta önce sağlık ocağına gittim kilo dedi pek fazla almamış hocam dedim ek gıdaya zaten çoktan başladık oğlum bugün tam dokuz aylık oldu beni yiyor dedim yemesine içmesine hiçbir problem yok formül mama da yiyor benim çocuğum zaten bir ay boyunca kabızlık sorunu çekti gitmedim özel hastane devlet hastaneleri klinikler kalmadı en sonda maf lor bağırsak düzenleyici kullandım o şekilde gitti kan ilacı kullandığım zamanda çocuk kabız yapıyordu ben kabız yaptığı için ilacı kestim zaten bunu o doktora da belirttim şu an tekrardan başladım o kan ilacına bir de oğlunda birisi olarak benden doğru kaşık fıtığı çıktı şimdi diyorum ki acaba ondan mı alamıyor kilo ameliyat ettiricem gerçekten yani hani her çocuk Biri olmuyor bazısının çocuğu tombul tombul yanaklı da benimki demin yok ne yapabilirim ben de her anne gibi çocuğun için en iyisini yapmaya çalışıyorum ama çocuk kilo almıyor diye veya kilo alıp da bunu göstermiyorsan o çocuğun bünyesi ile alakalı bir şey zaten en çok insanların lafı yoruyor beni neden seni çocuğum küçücük neden hiçbir şey vermiyor musun getirmiyor musun çok zayıf duruyor ben de öyle diyene diyorum benim çocuğum mama yiyor benim çocuğum ilk gıda iyi yeri geliyor küreler biliyor ya ben çocuğuma zaten iyi şekilde bakıyorum ama almıyorsa burada benim suçum günahım ne